NBL Den Haag

THIJMEN WINNAAR NK VOORRONDE DEN HAAG

De Nederlandse Breakdance League (NBL) is net op de helft van alle voorrondes door heel Nederland en onze B-Boy Thijmen mag al als een van de eerste finalisten deelnemen aan de Nederlandse Breakdance Kampioenschappen. De finale vindt plaats op 30 juni op het grote podium tijdens het grote I Love HipHop Festival.

Thijmen was niet de enige deelnemer van Movement Studios die meedeed aan de voorrondes. Ook Max, Rens, Dennis en Nillis hebben gestreden om een plek in de finale. Zij hebben nog een kans om tijdens de voorronde in Weert een plek inde finale te bemachtigen. Ook als crew maken ze nog een kans om deel te nemen aan de finale in Den Haag.

Het team van Movement Studios is enorm trots op deze prestaties. In de aankomende weken worden de laatste voorbereidingen getroffen om helemaal klaar te zijn voor de laatste voorronde van de Nederlandse Breakdance League.