MOVEMENT STUDIOS 1-ON-1 BATTLES

Op dinsdag 25 juni sluiten wij ons dansseizoen af met 1 tegen 1 battles in het VTA gebouw in Blixembosch. De battles die dag zijn anders dan andere battles. In plaats van een knockout systeem gebruiken wij een doordraai systeem. Er zijn verschillende dansvloeren waar tegelijk gebattled gaat worden. Na elke battle krijg schuif je of een vloer omhoog of omlaag. Zo krijg je dat iedereen  op zijn eigen niveau mee kan doen.

Dit is dus een mooie kans om extra veel battle ervaring op te doen!

Uiteraard laten we jullie niet met legen handen naar huis gaan. Er is een stand met onze kleding waaronder de nieuwe headspin beanies! Ook kun je prijzen winnen voor het meedoen aan de battles en longest b-boy move.

Het evenement is gratis en iedereen is welkom om te komen kijken of mee te doen.

DATUM & TIJD:
Dinsdag 25 juni
18:00 – 20:00

LOCATIE:
Gymzaal in het VTA Gebouw
Ouverture 2, 5629 PV te Eindhoven.

KOSTEN:
Gratis!