MOVEMENT STUDIOS 2DE BIJ ON THE STREETS CREWBATTLES

Nadat Thijmen eerste is geworden bij NBL in Den Haag en de week erop werd Joris tweede bij Breaking Best. Stonden we nu op het het Ketelhuisplein voor de crewbattles van On The Streets. Vanuit verschillende plekken uit Nederland waren er crews die meededen aan de battles. Voor de pre-selectie mochten alle crews 2 keer battlen en hieruit werden de twee beste crews uitgekozen voor de finale.

De voorrondes waren lastig aangezien de battles 8 minuten duurde. Dit betekent dat onze jongens meerdere runs moeten zetten en om dan diverse moves te laten zien blijft moeilijk. Toch hebben ze alles gegeven en niet zonder resultaat! We stonden in de finale. De finale bestond uit twee crews uit Eindhoven. De battle was super spannend en met de uitslag 1 voor en 2 tegen hadden we net niet gewonnen. Met complimenten van de jury mochten we met trots de runner-up prijs in ontvangst nemen. Een wel verdiende tweede plek!