Slide

Breakdance lessen

De breakdance lessen van Movement Studios worden gegeven door ervaren docenten in de break scene. Daarnaast werken onze docenten ook in het onderwijs. Met onze eigen unieke lesmethode onderscheiden wij ons van alle anderen en bieden wij het stukje extra. Zo kunnen wij garanderen dat onze lessen aansluit bij iedereen die bij ons komt dansen. Bij iedere les is er ook een assistent aanwezig. Die ondersteunt de docent bij het geven van de breakdance lessen. Iedereen krijgt op deze manier extra aandacht en ondersteuning.

Bekijk meer dan 100 online lessen

Meld je nu aan

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor een gratis proefles.

    Voor iedereen

    Onze breakdancelessen zijn voor iedereen van beginners tot gevorderde en voor jongens en meisjes. Je hebt geen ervaring nodig om bij ons te dansen. De meeste dansers beginnen bij ons rond de leeftijd van 6 jaar. Jonger dan 6 maar wel super enthousiast? Dan kun je ook bij ons een proefles meedoen en gaan we samen kijken of de dansles bij je aansluit. Bij je proefles krijg je extra individuele aandacht om je de eerste basis aan te leren en je beter te leren kennen. Heb je extra hulp of aandacht nodig omdat het je allemaal te snel gaat? Dan zorgen wij ervoor dat je extra hulp krijg zodat jij ook kunt breakdancen.

    Je eerste les

    Wanneer je je hebt aangemeld voor een proefles krijg je van ons via de mail een bevestig. Wij zorgen ervoor dat de docent op de hoogte is dat je langskomt en je zal ontvangen in de les. Alle dansers krijgen tijdens de eerste les extra aandacht om de basisbeginselen van breakdance te leren. Voor je eerste les heb je het volgende nodig: